حریق ادویه های تاریخ گذشته در غزنی 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۱۰:۱
حریق ادویه های تاریخ گذشته در غزنی 

به مقدار یک هزار 60 قلم ادویه تاریخ تیر شده که در اثر بررسی کارمندان زراعت ولایت عزنی از دواخانه های صحت حیوانی جمع آوری شده بود حریق گردید. 
به اساس هدایت مولوی عبدالمنان اکرام رئیس صاحب زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به منظور بهتر شدن کیفیت خدمات صحت حیوانی کلینیک ها و دواخانه های صحت حیوانی در سطح ولایت غزنی بررسی و کنترول گردید که به تعداد 1060 قلم ادویه تاریخ گذشته از دواخانه‌های صحت حیوانی جمع آوری شده بود.
تمام ادویه‌های جمع آوری شده در حضور داشت هیئت های مقام ولایت، صحت عامه، محیط زیست، رسانه ها و آمر صحت حیوانی حریق گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها