حاصلات چشم‌گیر انار در کندهار؛ امسال ۲۷۴ هزار تُن انار به دست می‌آید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۹:۱۳
حاصلات چشم‌گیر انار در کندهار؛ امسال ۲۷۴ هزار تُن انار به دست می‌آید

۱۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند امسال در این ولایت حدود ۲۷۴ هزار تُن انار برداشت خواهد شد.
به اساس معلومات ریاست زراعت کندهار، باغ‌های انار در ولسوالی‌های ارغنداب، ارغستان، شاه‌ولی‌کوت، خاکریز، ژړۍ، پنجوایی، معروف، ډنډ، دامان و میانیشین در مجموع حدود ۱۵ هزار هکتار زمین را در بر گرفته است. در این میان، انار ارغنداب و ارغستان به‌دلیل طعم خاص، کیفیت عالی و ماندگاری طولانی در بازارهای جهانی شهرت ویژه دارد.
مسوولان ریاست زراعت کندهار می‌افزایند که هرچند نسبت به سال‌های گذشته تغییر بزرگی در سطح کشت انار به میان نیامده، اما کیفیت حاصلات آن به‌گونه چشم‌گیر بهتر شده است. بیشتر محصولات باغ‌ها از آفات و بیماری‌ها محفوظ مانده که این امر نتیجه نظارت دوامدار، مشوره‌ها و همکاری‌های تخنیکی ریاست زراعت دانسته می‌شود.
ریاست زراعت کندهار می‌گوید برای بهبود بیشتر حاصلات، آنان به‌گونه دوامدار از باغ‌های انار نظارت کرده‌اند، در درمان بیماری‌ها کمک رسانده و در زمینه‌های جمع‌آوری محصول، بسته‌بندی و بازاریابی نیز سهولت‌هایی را فراهم ساخته‌اند.
انار نه‌تنها نماد هویت زراعتی کندهار است، بلکه منبع اصلی درآمد صدها هزار باغدار این ولایت نیز به شمار می‌رود. به باور مسوولان، برای افزایش بیشتر کمیت و کیفیت حاصلات، دسترسی منظم به بازارهای جهانی یک نیاز مبرم است؛ اقدامی که در این راستا کارهای قابل توجهی انجام شده و انار کندهار همراه با شمار زیادی دیگر از محصولات زراعتی افغانستان به بازارهای جهانی راه یافته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۶:۰
Background image

وزارت زراعت برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور هماهنگی و جلب همکاری نهادهای ملی و بین‌المللی برای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه محصولات زراعتی، مالداری افغانستان، نشست مشترکی را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۵۸
Background image

رئیس جدید ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت معرفی شد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، به‌حیث رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

حاصلات توت در پنجشیر ۱۳ درصد افزایش یافت

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که حاصلات توت در این ولایت در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافته است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس. . .

بازگشت به خبرها