حاصلات پخته امسال نظر به سال قبل ۴۱ درصد افزایش یافته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۳۶
حاصلات پخته امسال نظر به سال قبل ۴۱ درصد افزایش یافته است

۲۵  دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۱۲۲ هزارو ۴۵۵ متریک تُن پَخته در سطح کشور تولید شده است و نظر به سال قبل افزایش چهل درصدی تولید را نظر به سال قبل نشان می‌دهد .
در سال جاری، ۹۳ هزارو ۶۳۰ هکتار زمین تحت کشت نبات پنبه بوده که حاصلات مجموعی آن به ۱۲۲ هزارو ۴۵۵ متریک تُن رسیده است.
این در حالی است که سال قبل از مساحت ۵۴ هزار ۸۶۹ هکتار زمین تحت کشت پنبه به مقدار ۷۲ هزار ۴۹۳ متریک تن پخته جمع آوری شده بود و این رقم افزایش ۴۱.۳۹ درصدی در ساحه کشت و همین گونه افزایش ۴۰.۸ درصدی را در میزان تولید نشان می‌دهد.
ولایت‌های هلمند، بلخ، تخار، ننگرهار و کندهار از جمله ولایاتی اند که بیشترین ساحه کشت و حاصلات را در سطح کشور دارند، برعلاوه در سایر ولایات نیز پنبه کشت و ترویج شده است.
هلمند از ولایتهای است بیشترین تولید پنبه را به خود اختصاص داده است و امسال از ساحه ۴۹ هزار ۷۵ هکتار زمین به مقدار ۶۹ هزارو ۶۸۷ متریک تُن پنبه از این ولایت حاصل برداشته شده است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور محو کشت کوکنار بدیل مناسب آن را که در مناطق مختلف متفاوت می باشد و شامل زعفران، هنگ، پنبه و نباتات طبی بوده برای دهاقین معرفی نموده و وسایل زراعتی، کودکیمیاوی و تخم اصلاح شده را نیز به دهاقین توزیع نموده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها