حاصلات خربزه نیمروز به بیش از ۷۰۰ هزار تُن رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۸ - ۱۲:۸
حاصلات خربزه نیمروز به بیش از ۷۰۰ هزار تُن رسید
 
۱۸ سرطان ۱۳۹۹
میزان حاصلات پالیزهای خربزه در ولایت نیمروز، امسال به حدود ۷۰۰ هزار متریک تن رسیده است.
ریاست زراعت نیمروز، باران‌‌های به موقع و پی‌هم را عوامل اصلی افزایش حاصلات خربزه این ولایت می‌داند. ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، می‌گوید که امسال کم‌وبیش ۲۰ هزار هکتار زمین در این ولایت خربزه کشت شده بود و حاصل آن به بیش‌تر از ۷۰۰ هزار متریک تُن رسیده است.
امسال بیش‌ترین خربزه در ولسوالی چخانسور کاشته شده است. پالیزهای خربزه در این ولسوالی، تنها قبل از کشت آبیاری می‌شود و پس از آن، نیاز به آبیاری ندارد. خاک این ولسوالی، ظرفیت بالایی در نگهداری آب دارد.
ذبیح‌الله اولیازاده رییس زراعت ولایت نیمروز، می‌گوید که تربز و خربزه این ولایت به ویژه ولسوالی چخانسور، یک محصول ارگانیک است و بیش‌تر دهقانان از هیچ نوع کود کیمیایی و دوای زراعتی در پالیزهای تربز و خربزه استفاده نمی‌کنند. به گفته‌ی او، تربز و خربزه نیمروز از نگاه کیفیت منحصر به فرد است. رنگ، وزن و مزه‌ی خربزه و تربز این ولایت نیز نسبت به حاصل پالیزهای دیگر ولایات تفاوت دارد.
محصولات تربز و خربزه نیمروز بیش‌تر به ولایات هم‌جوار و نیز پاکستان صادر می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۹
Background image

در بلخ برای ۹۰۰ زن به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، مواد زراعتی توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «اکشن اید»، به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، برای ۹۰۰ زن در سطح ولسوالی نهرشاهی و شهر. . .

BACK TO NEWS