حاصلات تربز فراه ۱۷ درصد افزایش یافته است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۹ - ۱۴:۱۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه می‌گوید که حاصلات تربز این ولایت، نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد افزایش یافته است. 
عبدالمنان متین، رییس زراعت، آبیاری و مالداری فراه می‌گوید: «ارقام و معلوماتی که از سوی کارمندان ریاست زراعت فراه جمع‌آوری شده، افزایش ۱۷ درصدی تولید تربز را در سال ۱۳۹۸ در ولایت فراه را نشان می‌دهد، سال ۱۳۹۷ ساحه زیر کشت تربز در این ولایت، حدوداً ‌۱۸ هزار ۲۲۰ هکتار زمین بوده که مقدار تولید آن به ۶۷۴ هزار ۱۴۰ تن می‌رسید و در طی سال ۱۳۹۸ نظر به افزایش بارنده‌گی و بلند رفتن سطح آب زیرزمینی، ساحه زیر کشت تقریباً به ۱۹ هزار و ۷۸۸ هکتار بوده که مقدار ۷۹۱ هزار و ۵۲۰ تن تربز در ولایت فراه تولید شده است.»
رییس زراعت فراه می‌گوید که صادرات تولید تربز این ولایت،۱۴ ولایت کشور را پوشش داده است. این ولایت‌ها، شامل هرات، نیمروز، قندهار، هلمند، زابل، غزنی، کابل، لوگر و شماری دیگر از ولایت‌ها است. 
باید گفت که رخصتی‌های عید و بسته بودن برخی از راه‌ها باعث شده بود که ارزش تربز در فراه پایین بیاید، که وزارت زراعت برای بازشدن راه‌های صادرات این محصول اقدام کرد و حالا این محصول ولایت فراه به صورت عادی به ولایت‌های مختلف صادر می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها