حاجی میرآغا از دو جریب باغ شفتالو، ۳۰۰ هزار افغانی درآمد کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۲ - ۱۴:۱۷

۱۲ جوزای ۱۳۹۸
حاجی میرآغا یک تن از مستفیدشونده‌گان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری (#NHLP) وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است. او در قریه غوران ولسوالی گذره ولایت هرات زنده‌گی می‌کند. چهار سال پیش، وزارت زراعت، برای حاجی میرآغا، دو جریب باغ شفتالوی زودرس ساخت.
میراغا می‌گوید: "در دو سال اول از باغ خود، دل‌سرد شده بودم، اما امسال شکر از حاصل دو جریب شفتالوی زودرس، ۳۰۰ هزار افغانی درآمد کردم."
او می‌گوید این رقم به مراتب از درآمدی که پیش از احداث باغ از زمینش به دست می‌آورد بیش‌تر است.
حاجی میر آغا می‌افزاید: "وقتی حاصل شفتالوی زودرس را جمع می‌کردم دهقانان همسایه از دیدن بهترین حاصل شفتالو حیرت زده بودند و به احداث باغ‌های میوه تشویق شدند، تصمیم دارند در سال آینده این نوع باغ‌ها را ایجاد کنند."

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها