جمع‌آوری ادویه جات زراعتی از دکان‌های ولسوالی بگرامی ولایت کابل 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۹:۴۶
جمع‌آوری ادویه جات زراعتی از دکان‌های ولسوالی بگرامی ولایت کابل 

کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی بگرامی ولایت کابل از جریان فعالیت دکان‌های خوراکه  و‌ مصاله فروشی این ولسوالی نظارت نمودند و ادویه های زراعتی را از آن جمع آوری کردند.
 در این فعالیت مقدار زیادی از ادویه جات زراعتی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته جمع‌آوری و ازبین برده شد و همچنان به فروشنده گان آن تذکر داده شده که از فروش ادویه های زراعتی در دوکان های خوراکه فروشی جدا جلوگیری نمایند.
در جریان این برنامه در باره خطرات آن معلومات مفصل ارایه گردیده و‌ برای دوکانداران اخطار داده شد تا منبعد هیچ دوکاندار نمیتوانند که در خوراکه فروشی و یا مصاله فروشی‌های شان ادویه جات زراعتی را بفروش‌ برسانند در صورت مشاهده با ایشان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت .
فروش ادویه های زراعتی در کنار مواد خوراکه خطرات زیادی را به همراه دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها