جلوگیری از قاچاق ۳۰ رأس مواشی در ولسوالی چهاربرجک نیمروز

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۵:۵۹
جلوگیری از قاچاق ۳۰ رأس مواشی در ولسوالی چهاربرجک نیمروز

۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت ولایت نیمروز در همکاری نیروهای امنیتی از قاچاق ۳۰ رأس مواشی در ولسوالی چهاربرجک ولایت نیمروز جلوگیری کردند.
بر اساس معلومات، این مواشی در تاریخ ۱ ثور ۱۴۴۷ هجری قمری توقیف و برای نگهداری موقت و بررسی‌های بیشتر به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز انتقال داده شدند.
ریاست زراعت نیمروز مسؤولیت تغذیه، مراقبت و بررسی وضعیت صحی این مواشی را بر عهده گرفته و موضوع جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح سپرده شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک در ولایت کندز آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک (PPR) را در این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۱:۵۹
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیأتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، میرویس خوگیانی و ولی وزیری مشاوران مقام وزارت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

بازگشت به خبرها