جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند در ولسوالی ریگستان کندهار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۲۲
جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند در ولسوالی ریگستان کندهار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که در نتیجه تلاش‌های مشترک مدیریت‌های زراعت و مالداری ولسوالی ریگستان و نهادهای امنیتی، از قاچاق ۷۵۴ رأس گوسفند جلوگیری شد.
مسئولان ولسوالی ریگستان می‌گویند که شماری از افراد قصد داشتند این گوسفندان را از طریق خط فرضی به‌گونه غیرقانونی به پاکستان قاچاق کنند، اما با اقدام به موقع نیروهای سرحدی و سایر نهادهای مربوطه، این تلاش ناکام گردید.
به گفته منابع محلی، در پیوند به این قضیه چهار نفر بازداشت شده و برای تحقیقات بیشتر به نهادهای عدلی و قضایی سپرده شده‌اند.
مسئولان ریاست زراعت کندهار تأکید کردند که قاچاق حیوانات به سکتور مالداری زیان جدی می‌رساند و به همین دلیل، تلاش‌های مشترک با قوماندانی امنیه برای جلوگیری از این پدیده افزایش یافته است.
بر اساس معلومات این ریاست، هفته گذشته نیز در ولسوالی اسپین بولدک از قاچاق یک‌هزار و ۲۴۳ رأس گوسفند جلوگیری شده بود.
مقام‌های مسئول خاطرنشان ساختند که مبارزه با این‌گونه فعالیت‌های غیرقانونی ادامه خواهد یافت تا از وارد شدن زیان‌های اقتصادی به دهقانان و مالداران محل جلوگیری شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها