جلوگیری از غصب مالچر در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۳
جلوگیری از غصب مالچر در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از غصب یک مالچر حیاتی در قریه لاله میدان سه ولسوالی علی‌آباد جلوگیری شد.
این مالچر که نقش مهمی در تأمین چراگاه برای حیوانات و معیشت مالداران منطقه دارد، هدف افراد سودجو برای تبدیل به زمین زراعتی قرار گرفته بود. پس از دریافت گزارش‌های مردمی در مورد فعالیت‌های مشکوک در این منطقه، تیم زراعتی به رهبری نعمت‌الله نصرت، مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی علی‌آباد، به‌سرعت به محل اعزام شد.
با بررسی‌های انجام‌شده و هماهنگی با شوراهای قریه و مقامات محلی، اقدامات فوری برای توقف فعالیت‌های غیرقانونی انجام گردید. همچنین به افراد متخلف هشدار داده شد که در صورت تکرار چنین اقداماتی، با برخورد شدید قانونی مواجه خواهند شد.
این اقدام قاطعانه ریاست زراعت، مورد تقدیر مردم و شوراهای قریه قرار گرفت. آنان از این تلاش‌ها سپاس‌گزاری کرده و وعده دادند که در صورت مشاهده موارد مشابه، فوراً موضوع را به ریاست زراعت گزارش خواهند داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS