جلوگیری از غصب زمین در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۷ - ۹:۵۱
جلوگیری از غصب زمین در ولایت کاپیسا

کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا از غصب یک ساحه امارتی در آن ولسوالی جلوگیری نمودند.
بر اساس هدایت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و کمیته جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی از غصب یک ساحه امارتی در قریه لالاکی خیل ولسوالی تگاب جلوگیری نمودند. افراد غاصب در پی ساخت‌وساز و غصب خودسرانه این ساحه بودند که کارمندان اداره زراعت مانع آن‌ها شدند.
روند جلوگیری از غصب و برگرداندن زمین‌های غصب شده ساحات امارتی چندین ماه می‌شود که در ولایت  کاپیسا جریان دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار هیئت ازبکستانی با مسئولان تصدیق‌دهی تخم‌های بذری و نمایندگان سکتور خصوصی

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به‌سرپرستی جمشید عبدوذوکروف، معین زراعت و مالداری کشور ازبکستان، در بادام‌باغ کابل با مسئولان ریاست تصدیق تولید تخم‌های بذری، شماری از شرکت‌های تولید تخم بذری،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۹
Background image

هیئت وزارت زراعت از گندم‌های ذخیره‌شده در ولایت فاریاب بازدید کرد

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در جریان سفر کاری به ولایت فاریاب، هیئتی به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از گندم های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۳۳
Background image

آغاز پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
پروژه ساخت ۲۰ سبزخانه سرد در ولسوالی یحی‌خیل پکتیکا تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و از سوی مؤسسه بازسازی روستاها (RRAA) آغاز شد.
بر. . .

بازگشت به خبرها