جلوگیری از غصب زمین‌‌های امارتی در ولایت کندز بطور جدی ادامه دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۴:۴۵
جلوگیری از غصب زمین‌‌های امارتی در ولایت کندز بطور جدی ادامه دارد

۲۷ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
از غصب زمین‌های دولتی و مالچر در ساحه قریه جات مهمند، ناصری ها و سنگ لاخ کنجک ولسوالی امام صاحب ولایت کندز توسط کارمندان مدیریت‌های خدمات زراعتی ریاست زراعت جلوگیری به عمل آمد.
 قابل ذکر است زمین های فوق الذکر امارتی بوده و از طرف یک تعداد اشخاص مغرض و استفاده جو از ولسوالی متذکره بطور خود سرانه و غیر قانونی به تصرف خود درآوردند و بدون هماهنگی اداره مربوطه بطور خود سرانه ساحه مذکور را غصب و بالای آن قصد اعمار منازل مسکونی داشتند.
 به همین منظور به اساس هدایت مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ساحات متذکره دوباره از نزد اشخاص غاصب گرفته شده دیوارهای آن تخریب و عاملین آن به ادارات عدلی و قضایی معرفی گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها