جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۰:۱۸
جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در ولایت کندز

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در ولسوالی امام‌صاحب از غصب زمین‌های دولتی در ساحه بیشکپه جلوگیری نمودند.
قابل ذکر است زمین‌‎های فوق الذکر امارتی بوده و یک تعداد اشخاص مغرض و استفاده جو  می‌خواستند آن را به تصرف خود بیاورند و در آن منازل مسکونی بسازند. 
به همین منظور به اساس هدایت مولوی امان الله حسن رئیس زراعت کندز ساحات متذکره دوباره از نزد اشخاص غاصب گرفته شده و دیوارهای آن تخریب و عاملان آن به ادارات عدلی و قضایی معرفی گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال تخار

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال ولایت تخار به‌هدف گسترش فضای سبز و بهبود محیط زیست، از سوی کارمندان ریاست زراعت تخار در آن  ولسوالی به‌گونه رسمی آغاز گردید.
مراسم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی کلکان کابل

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در ولسوالی کلکان آغاز گردید.
این برنامه با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری، روند توزیع نهال‌های اصلاح‌شده در قریه سفید چشمه ولسوالی چهارکنت تطبیق گردید.
این برنامه با همکاری مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها