جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۶:۹
جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

جلسۀ اختصاصی مبارزه با خشکسالی و حوادث تحت  ریاست رئیس جمهور محمد اشرف غنی قبل از ظهر امروز در ارگ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری در خصوص پلان مبارزه با خشکسالی، معلومات مفصل ارائه کرد.
سپس مسئولین مربوطه در مورد پلان پاسخ دهی به خشکسالی سال ۱۴۰۰، وضعیت امنیت غذایی کشور و پلان رسیدگی به خطرات احتمالی خشکسالی بالای سکتور مالداری و رسیدگی به ولسوالی های آسیب پذیر، معلومات و گزارش های شان را به جلسه ارائه کردند.
رئیس جمهور غنی با در نظرداشت موضوعات متذکره و وضعیت امنیتی کشور؛ به دفتر معاونیت اول ریاست جمهوری، ریاست عمومی ادارۀ امور، وزارت های مالیه و زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث  هدایت داد تا پلان مبارزه با خشکسالی را مورد غور مجدد قرار داده و پس از آوردن اصلاحات لازمه، آنرا با ریاست جمهوری شریک سازند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از فارم‌های زراعتی و مالداری وزارت زراعت در ساحه بنی حصار

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام، رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم‌های زراعتی و مالداری این وزارت در ساحه بنی‌حصار کابل دیدار کرد.
در جریان این بازدید، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

بازگشت به خبرها