جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۶:۹
جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

جلسۀ اختصاصی مبارزه با خشکسالی و حوادث تحت  ریاست رئیس جمهور محمد اشرف غنی قبل از ظهر امروز در ارگ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری در خصوص پلان مبارزه با خشکسالی، معلومات مفصل ارائه کرد.
سپس مسئولین مربوطه در مورد پلان پاسخ دهی به خشکسالی سال ۱۴۰۰، وضعیت امنیت غذایی کشور و پلان رسیدگی به خطرات احتمالی خشکسالی بالای سکتور مالداری و رسیدگی به ولسوالی های آسیب پذیر، معلومات و گزارش های شان را به جلسه ارائه کردند.
رئیس جمهور غنی با در نظرداشت موضوعات متذکره و وضعیت امنیتی کشور؛ به دفتر معاونیت اول ریاست جمهوری، ریاست عمومی ادارۀ امور، وزارت های مالیه و زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث  هدایت داد تا پلان مبارزه با خشکسالی را مورد غور مجدد قرار داده و پس از آوردن اصلاحات لازمه، آنرا با ریاست جمهوری شریک سازند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از دهاقین ولسوالی سیدآباد و مرکز ولایت سرپل برگزار شد.
این سمینار با حضور الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

آغاز روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای یک‌هزار خانواده نیازمند در پروان

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای یک‌هزار خانواده نیازمند در ولسوالی بگرام ولایت پروان آغاز شد.
این روند بر اساس سروی قبلی و مطابق فهرست مستفیدشوندگان شناسایی‌شده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

BACK TO NEWS