جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۶:۹
جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

جلسۀ اختصاصی مبارزه با خشکسالی و حوادث تحت  ریاست رئیس جمهور محمد اشرف غنی قبل از ظهر امروز در ارگ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری در خصوص پلان مبارزه با خشکسالی، معلومات مفصل ارائه کرد.
سپس مسئولین مربوطه در مورد پلان پاسخ دهی به خشکسالی سال ۱۴۰۰، وضعیت امنیت غذایی کشور و پلان رسیدگی به خطرات احتمالی خشکسالی بالای سکتور مالداری و رسیدگی به ولسوالی های آسیب پذیر، معلومات و گزارش های شان را به جلسه ارائه کردند.
رئیس جمهور غنی با در نظرداشت موضوعات متذکره و وضعیت امنیتی کشور؛ به دفتر معاونیت اول ریاست جمهوری، ریاست عمومی ادارۀ امور، وزارت های مالیه و زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث  هدایت داد تا پلان مبارزه با خشکسالی را مورد غور مجدد قرار داده و پس از آوردن اصلاحات لازمه، آنرا با ریاست جمهوری شریک سازند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها