جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۶:۹
جلسۀ اختصاصی در مورد مبارزه با خشکسالی و حوادث

جلسۀ اختصاصی مبارزه با خشکسالی و حوادث تحت  ریاست رئیس جمهور محمد اشرف غنی قبل از ظهر امروز در ارگ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری در خصوص پلان مبارزه با خشکسالی، معلومات مفصل ارائه کرد.
سپس مسئولین مربوطه در مورد پلان پاسخ دهی به خشکسالی سال ۱۴۰۰، وضعیت امنیت غذایی کشور و پلان رسیدگی به خطرات احتمالی خشکسالی بالای سکتور مالداری و رسیدگی به ولسوالی های آسیب پذیر، معلومات و گزارش های شان را به جلسه ارائه کردند.
رئیس جمهور غنی با در نظرداشت موضوعات متذکره و وضعیت امنیتی کشور؛ به دفتر معاونیت اول ریاست جمهوری، ریاست عمومی ادارۀ امور، وزارت های مالیه و زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث  هدایت داد تا پلان مبارزه با خشکسالی را مورد غور مجدد قرار داده و پس از آوردن اصلاحات لازمه، آنرا با ریاست جمهوری شریک سازند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها