جلسه هییت تخنیکی جلوگیری از غصب در ولایت نیمروز برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۱:۵۳
جلسه هییت تخنیکی جلوگیری از غصب در ولایت نیمروز برگزار شد 

۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی  و استرداد زمین‌های غصب شده در مقر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به سرپرستی مولوی شیراحمد رفیع رییس زراعت و با حضور اعضای آن  برگزار شد.
مکاتیبی که در جریان هفته به هیئت تخنیکی که از جانب کمیسیون مرکزی راجع گردیده بود توسط منشی قرائت گردید و در مورد آنها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
بعدا هیئت مسلکی جهت تطبیق قباله ۳هزار  متر مربع زمین وقفی به سرپرستی رئیس ارشاد، حج و اوقاف و اشتراک آمر قضایای امارت، مدیر اراضی و نماینده شاروالی تعیین و توظیف شدند تا قباله را تطبیق و گزارش را به هیئت ارائه بدارند.
سپس در مورد مرعی عامه منطقه تاگرشک بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیم بر این شد که به ولسوالی مربوطه مکتوب داده شود تا ساخت و ساز جدید منع شود.
سپس گزارش هیئت اعزامی به هیئت ارائه شد و در مورد آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در اخیر جلسه با دعای خیر به پایان یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS