جلسه هیئت تخنیکی ولایت پنجشیر برگزار گردید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۰ - ۱۳:۳
جلسه هیئت تخنیکی ولایت پنجشیر برگزار گردید

۱۰ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت تحنیکی ولایت پنجشیر با حضور داشت اعضای ه‍یئت تخنیکی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
در این جلسه موضوعات شامل آجندا توسط منشی جلسه به تعقیب هم جهت بحث، تبادل و تصامیم لازم به اعضای جلسه ارایه گردید. که در نتیجه بعد از بحث و تبادل نظریات اعضای جلسه تصامیم ذیل جهت پیشبرد بهتر کار ها اتخاذ گردید.
به منشی جلسه وظیفه سپرده شد تا به سمع اشخاص و افرادی قریه قلعه میرانشاه ولسوالی عنابه که قبلاً استعلام ها را تسلیم گردیده بودند و تا اکنون جواب ارائه نکرده اند؛ برساند تا به استعلام ها جواب و معلومات ارائه نمایند.
در غیر آن صورت هیئت تخنیکی به روز سه شنبه مورخ عازم ولسوالی عنابه گردند و با ایشان در باره استعلام های تسلیم داده شده، جهت دریافت راه حل بحث و تبادل نظر شود. 
 استفتاء و معلومات که در باره شهر، محدوده شهری، مرعی خاصه و مرعی عامه از شورای علماء و ریاست محکمه مرافعه مواصلت ورزیده است، بیشتر تحت تدقیق، غور و بررسی قرار گیرد و پیرامون آنها در جلسه بعدی، بعد از بحث همه جانبه تصمیم نهایی گرفته شود. 
مکتوب ریاست دفتر، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که در ارتباط به عدم مداخله ادارات امارتی در سطح مرکز و ولایات در کار محکمه اختصاصی رسیدگی به قضایای غصب زمین های امارتی (سلطانی)، مرعی عامه و وقفی مواصلت ورزیده؛ به مقام ولایت و تمام ادارات امارتی ولایت پنجشیر غرض معلومات ارسال گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها