جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۱:۱۶
جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حفاظت از جنگلات پسته و نگهداری آن تا مرحله پختگی، جلسه‌ای تحت ریاست مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با حضور آمرین و مدیران خدمات زراعتی ولسوالی‌ها برگزار گردید.
در آغاز این نشست، رئیس زراعت کندز بر اهمیت جنگلات پسته در تأمین اقتصاد محلی و ملی تأکید کرده، گفت که حفاظت از این منابع طبیعی نیازمند نظارت دوام‌دار و همکاری سیستماتیک محافظین جنگلات، انجمن‌های جنگلداری و مردم محل می‌باشد. وی افزود که جنگلات پسته افزون بر ایجاد عواید، نقش مهمی در حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی منطقه دارد.
در ادامه، آمرین و مدیران زراعتی ولسوالی‌ها چالش‌هایی از قبیل چیدن پسته پیش از پختگی و تخریب جنگلات ناشی از فعالیت‌های غیرقانونی را مطرح کرده، در مورد راه‌های جلوگیری از آن تبادل نظر نمودند.
شرکت‌کنندگان پیشنهادهایی چون ایجاد تیم‌های نظارتی و تطبیق مدیریت پایدار جنگلات را برای بهبود وضعیت موجود ارائه کردند.
در پایان این جلسه، تصمیماتی برای پیگیری و اجرای اقدامات لازم اتخاذ گردیده و بر همکاری نهادهای ذی‌ربط و مردم تأکید شد. جنگلات پسته به عنوان یک سرمایه ملی، نیازمند توجه و مسئولیت‌پذیری جمعی تمامی شهروندان دانسته شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها