جلسه هماهنگی با موسسه بین المللی مرسی کورپس در وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۱۴:۹
جلسه هماهنگی با موسسه بین المللی مرسی کورپس در وزارت زراعت برگزار شد 

۱۵ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ هماهنگی میان مسوولان ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت و موسسه بین الملی مرسی کورپس در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
در این جلسه پیرامون فرصت‌های موجود کمک رسانی برای دهاقین و مالداران، اولویت‌های تعین شده از سوی وزارت زراعت، وضعیت فعلی سکتور زراعت و چگونگی حمایت از شرکت های تولید تخم بذری،  میکانیزه سازی زراعت، تلاش‌های پایدار برای بهبود سیستم‌های آبیاری در جوامع روستایی، برنامه‌های وزارت زراعت برای ارتقای پیوندهای بازار با صنایع دارای ارزش و چگونگی فراهم سازی فرصت‌های زراعتی برای عودت کننده گان از سوی وزارت زراعت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
موسسه بین الملی مرسی کورپس یک سازمان جهانی غیردولتی و کمک‌های بشردوستانه است که در زمینه‌های انتقالی فعالیت می‌کند که تحت اشکال مختلف بی‌ثباتی‌های اقتصادی، زیست‌محیطی، اجتماعی و سیاسی قرار گرفته‌اند، یا دستخوش آن بوده‌اند.
موسسه متذکره می‌خواهد در ولایت‌های کندهار، هرات و هلمند بالای پروژهای زراعتی کار نمایند که حالا  وضعیت زراعت را تحلیل می نمایند و پس از آن که شرایط لازم فراهم گردید از طریق سه موسسه دیگر فعالیت‌های خویش را در سکتور زراعت آغاز می‌نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۴۵
Background image

نظارت از روند احداث  ۱۰ باب سردخانه صفری در ولایت کاپيسا

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند احداث ۱۰ باب سردخانه صفری در ولسوالی‌های نجراب و تگاب این ولایت نظارت به عمل آورد.
این پروژه به هدف ذخیره و نگهداری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و یک شرکت خصوصی برای تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم‌نامه‌ای همکاری با یک شرکت خصوصی تولید تخم‌های بذری پیرامون معرفی ورایتی‌های جدید اصلاح‌شده تخم بذری نباتات به امضا رساند.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه،. . .

BACK TO NEWS