جلسه هماهنگی با مسوولان سکتور صحت حیوانی در کاپیسا برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۳۰ - ۹:۵۵
جلسه هماهنگی با مسوولان سکتور صحت حیوانی در کاپیسا برگزار شد

جلسه هماهنگی آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی با داکتران کلینیک های صحت حیوانی بخش سکتور خصوصی و تکنیشن های القاح مصنوعی با اشترک داکتران از ولسوالی‌ها و مرکز ولایت کاپیسا با حضور داشت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت و شماری از مسوولان ریاست زراعت برگذار شد.
مولوی روح الله روحانی در این جلسه گفت، جلوگیری استفاده ادویه‌جات بی‌کیفیت و فعالیت خوسرانه و همچنان منع توزیع و استفاده دو نوع جواز در عین زمان در یک واحد سر از تاریخ برگزاری جلسه منع بوده تطبیق قانون مطابق طرزالعمل و فیصله جلسه هماهنگی ریاست زراعت در تمام کلینیک های سکتور خصوصی و دولتی یکسان قابل تطبیق و اجرا میباشد.
 بعد از آگاهی و اطلاع رسانی برای مسئولین کلینیک های صحت حیوانی بخش سکتور خصوصی وتکنیشن های القاح مصنوعی  همه به اتفاق آرا فیصله و تصمیم گرفته شده تا از یک نوع جواز فعالیت استفاده صورت گیرد و در زمینه تعهدات کتبی از طرف مسئولین کلینیک های صحت حیوانی بخش سکتور خصوصی و تکنیشن های القاح مصنوعی به اداره زراعت تسلیم داده شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

در ننگرهار برای صدها مالدار زلزله‌زده مواد خوراکی حیوانی، ادویه و کمک نقدی توزیع می‌شود

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، از سوی موسسه خدماتی جوانان افغان، برای ۷۵۰ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی دره‌نور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

توزیع ۳۰ هزار  نهال‌های غیرمثمر در ولسوالی شیبر بامیان 

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان در همکاری با موسسه بنیاد آقاخان، روند توزیع ۳۰ هزار نهال‌های غیرمثمر را در ولسوالی شیبر این ولایت عملی ساخت.
در این برنامه،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

بازگشت به خبرها