جلسه نظرخواهی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در وزارت زراعت دایر شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۳:۴۵
جلسه نظرخواهی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه نظرخوانی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در تالار معینیت مالی و اداری وزارت زراعت و با اشتراک روساء، مشاوران، انجینران و متخصصان سکتور زراعت دایر گردید.
 این جلسه که  به سرپرستی مولوی عبدالغفور بخاری رئیس تهیه و تدارکات وزارت زراعت دایر گردیده بود در آن رئیس تهیه و تدارکات  پیرامون موضوع صحبت نموده اظهار داشت که برای رفع چالش‌ها و مشکلات تدارکاتی نظریات شما ضروری است تا پلان جامع و بهتر در بخش تدارکات تدوین گردد.
بعد از آن متخصصان تدارکات پلان تدوین شده قبلی را ارائه نموده و خواستار شریک سازی نظریات حاضرین گردیده که  حاضران نظریات خویش در برخی از موارد  را جهت غنی سازی این  طرح اولیه پلان ارائه شده بیان نمودند.
پروسه های تدارکاتی از عواملی به حساب می آید که باعث کندی در تطبیق پروژهای وزارت زراعت که معمولا فصلی می باشد می شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها