جلسه نظرخواهی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در وزارت زراعت دایر شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۳:۴۵
جلسه نظرخواهی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه نظرخوانی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در تالار معینیت مالی و اداری وزارت زراعت و با اشتراک روساء، مشاوران، انجینران و متخصصان سکتور زراعت دایر گردید.
 این جلسه که  به سرپرستی مولوی عبدالغفور بخاری رئیس تهیه و تدارکات وزارت زراعت دایر گردیده بود در آن رئیس تهیه و تدارکات  پیرامون موضوع صحبت نموده اظهار داشت که برای رفع چالش‌ها و مشکلات تدارکاتی نظریات شما ضروری است تا پلان جامع و بهتر در بخش تدارکات تدوین گردد.
بعد از آن متخصصان تدارکات پلان تدوین شده قبلی را ارائه نموده و خواستار شریک سازی نظریات حاضرین گردیده که  حاضران نظریات خویش در برخی از موارد  را جهت غنی سازی این  طرح اولیه پلان ارائه شده بیان نمودند.
پروسه های تدارکاتی از عواملی به حساب می آید که باعث کندی در تطبیق پروژهای وزارت زراعت که معمولا فصلی می باشد می شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها