جلسه مشورتی در معینیت زراعت و مالداری با مسوولان پروژه زنجیره ارزش زراعت دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۱ - ۸:۴۷
جلسه مشورتی در معینیت زراعت و مالداری با مسوولان پروژه زنجیره ارزش زراعت دایر گردید

جلسه مشورتی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان پروژه زنجیره‌ای ارزش زراعت، در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد.

در این جلسه روی فعالیت‌ها، چالش‌ها، روش‌کاری و ساخت پلان دو ساله برای این پروژه  بحث و تبادل نظر صورت گرفت، هم‌چنان مسوولان ریاست‌های خدمات مالداری، ترویج، صحت حیوانی، تصدیق تخم‌های بذری، حفاظه نباتات، غله‌جات، باغداری، تحقیقات زراعتی، تحقیقات مالداری، اقتصاده خانوده، معیشت بدیل، سکتور خصوصی و پلان و پالیسی به ارایه خدمات و فعالیت‌های خود پرداخته خواهان فعالیت بیشتر در بخش‌های مربوطه شان شده اند.
پروژه زنجیره‌ای ارزش زراعت، یک پروژه عامه بوده که در همکاری  وزارت زراعت تطبیق می‌شود، تمویل کننده مالی این پروژه بانک انکشافی آسیای می‌باشد. هدف اصلی این پروژه کمک برای کاهش فقر و رشد اقتصادی از طریق افزایش حاصلات و تجاری‌سازی زراعت است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS