جلسه مشورتی برای صادرات گوشت به خارج از کشور برگزار شد

user-admin
جمعه ۱۴۰۳/۱۲/۲۴ - ۹:۵۹
بهرنیو هېوادونو ته د غوښې صادراتو په اړه مشورتي غونډه دایره شوه

جلسه مشورتی به منظور بررسی صادرات گوشت میان مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و نورالدین عزیزی وزیر صنعت و تجارت با حضور روسای بخش مالداری، استادان پوهنتون کابل، متخصصین مالداری، مشاورین و نماینده سازمان خوراک و غذا برگزار گردید.
در این جلسه، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت تاکید کرد که بیش از ۸۰ درصد مردم افغانستان در بخش‌های زراعت و مالداری فعالیت دارند و صادرات گوشت می‌تواند مفید باشد، مشروط به اینکه نسل حیوانات به انقراض مواجه نشود. وی افزود که ابتدا باید روی تولید و پرورش حیوانات تمرکز کرد و پس از آن به صادرات با کیفیت پرداخت.
نورالدین عزیزی وزیر صنعت و تجارت نیز در این زمینه اظهار داشت که کشورهای مختلف خواهان خرید گوشت از افغانستان هستند. وی بر اهمیت ازدیاد پرورش گوسفندان و فراهم کردن شرایط صادرات آن تاکید کرد تا مالداران از این طریق عاید خوبی کسب کنند.
دکتر لطف‌الله ننگ، مسئول مالداری دفتر خوراک و غذا سازمان ملل متحد، نیز گفت که در افغانستان حدود ۴۳ میلیون حیوان به شمول بخش مرغداری وجود دارد که سالانه ۶.۷ میلیارد دالر عاید تولید می‌کند. وی خاطرنشان کرد که جنگ، خشکسالی و تغییرات اقلیمی باعث کاهش فعالیت‌های مالداری شده است.
در پایان، متخصصین و مشاورین وزارت زراعت از صادرات گوشت به خارج استقبال کردند و پیشنهاد کردند که در کنار صادرات، باید فارم‌های بزرگ مالداری ایجاد، علفچرها احیا، نسل‌های جدید ترویج و سلامت حیوانات به طور جدی در نظر گرفته شود.
در نتیجه این جلسه، تصمیم گرفته شد تا طرح جامع صادرات گوشت و ترویج پرورش حیوانات تهیه و به ریاست الوزرا ارسال گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱۶
Background image

دیدار رئیس زراعت خوست با نمایندگان کشور سویس

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شیرمحمد ذبیح، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، همراه با مولوی اسلم‌خان منیب معاون ریاست، بهیرگل صابری مشاور و متخصص، مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست در ولسوالی فرخار تخار راه‌اندازی شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست را در ولسوالی فرخار راه‌اندازی کرد.
این کمپاین از سوی کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

آغاز مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب کانگو در نورستان

۳عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با استفاده از بودجه انکشافی، مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب خون‌ریزی‌دهنده کانگو را در ولایت. . .

بازگشت به خبرها