جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت کاپیسا تدویرگردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۶

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات به رهبری مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با اشتراک رییسان و نماینده‌های ریاست‌های سکتوری و مسئولین موسسات همکار در ریاست زراعت کاپیسا برگزار گردید.
مولوی صاحب روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون مسایل چون تدویر جلسات به وقت معین آن، اشتراک اعضا و تطبیق تصامیم بطور درست جلسه، نقش موسسات در رسانیدن کمک ها به نیازمندان و جلوگیری از سو استفاده ها در پروژه ها و کمک ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی روحانی از کارکرد های موسسات کمک کننده کمیته ناروی برای افغانستان و پاملرنه و سایر موسسات یاد آوری نمود همه اعضا سکتور و موسسات همکار گذشته از تعلقات شان به اداره ها یک هدف واحد را تعقیب می نمایند که همانا خدمت رسانی به قشر نیازمند و دهاقین میباشد. 
وی افزود که کاپیسا یک ولایت زراعتی است و شرایط خوب زرع انواع نباتات ورشد صنعت مالداری مساعد میباشد و از مسولین موسسات خواست تا تلاش های بیشتری در زمینه به خرج دهند تا این سکتور  بطور چشمگیر رشد نماید و ما در آینده نزدیک شاهد یک زراعت عصری و نوین و رشد صنعت مالداری باشیم.
 عارف ولی زاده مدیر عمومی  پلان ریاست زراعت گزارش ازفعالیت  ها و  دستاورد های ریاست زراعت طی ماه جدی  را ارائه نمود و  همچنات تیم نظارت و ارزیابی وزارت که جهت ارزیابی از فعالیت های تطبیق شده موسسات به این ریاست معرفی شده بودند را به موسسات همکار معرفی نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS