جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۱:۱۰
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات، به منظور بررسی چالش‌ها و هماهنگی بهتر فعالیت‌های زراعتی و انکشافی، امروز سه‌شنبه تحت سرپرستی احسان‌الله سراجی آمر امور زراعتی ریاست زراعت بدخشان در شهر فیض‌آباد برگزار شد.
در این جلسه که با اشتراک نمایندگان ریاست اقتصاد، آمرین تخنیکی و موسسات همکار زراعتی در سالن جلسات این ریاست تدویر یافت، روی مدیریت بهتر گلخانه‌ها، ایجاد گروپ‌های خودی در پروژه‌های زراعتی و چالش‌های تخنیکی بحث صورت گرفت.
آمر امور زراعتی بدخشان از موسسات همکار خواست تا با توجه به شرایط اقلیمی این ولایت، نوع مناسب گلخانه‌ها را در پروژه‌های آینده مدنظر قرار دهند و برای تأمین عوامل تولید از تشبثات کوچک حمایت کنند. وی همچنین بر ارتقای ظرفیت دهقانان در بخش مدیریت سبزخانه‌ها تأکید نمود.
در ادامه، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها، بر لزوم ارسال به موقع پلان‌های انکشافی موسسات همکار به این ریاست تأکید کرد.
همچنان در بخش بحث آزاد، آمر منابع طبیعی و آمر مالداری و صحت حیوانی پیرامون نظارت از پروژه‌های مربوط و همکاری بیشتر میان ادارات و موسسات صحبت نمودند.
نمایندگان بنیاد انکشافی آغاخان و دفتر سو نیز گزارش فعالیت‌های خویش را ارائه کرده و از ارسال پلان‌های انکشافی در زمان معین اطمینان دادند.
جلسه پس از جمع‌بندی و اتخاذ تصامیم لازم، با دعا به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها