جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بادغیس برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۵:۳۲
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بادغیس برگزار شد

21 عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت بادغیس تحت ریاست مولوی محی‌الدین بشری، آمر عشر و زکات و سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، در دفتر کار ریاست زراعت برگزار شد.
در ابتدای جلسه، تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید و سپس سرپرست ریاست زراعت ضمن خوش‌آمدگویی، صحبت‌های مقدماتی خود را به حاضرین جلسه ارائه داد.
در ادامه، گزارش فعالیت‌های انجام شده توسط موسسه انجمن مهاجرین دنمارک در شش ماه اخیر سال ۲۰۲۴، از طریق یک پرزنتیشن ارائه گردید که مورد تایید اعضای جلسه قرار گرفت. اعضای جلسه نیز نظریات خود را در مورد اعمار چکدم، که در گزارش ذکر شده بود، بیان کردند. سوالات مرتبط با نحوه ساخت چکدم و ساحه مربوطه از سوی مسئول دفتر انجمن مهاجرین دنمارک پاسخ داده شد.
در نهایت، جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۶:۱۹
Background image

برگزاری روز مزرعه در فارم تحقیقات زراعتی دهدادی ولایت بلخ

۱۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه روز مزرعه در فارم تحقیقات زراعتی ولسوالی دهدادی ولایت بلخ با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از سوی ریاست زراعت بلخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی جهت تنظیم بازار گوشت مرغ در ولایت غور

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، نشست هماهنگی را با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی، اعضای اتحادیه فارم‌داران، نماینده‌گان عمده‌فروشان گوشت مرغ و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۶
Background image

بر ۱۳۵ تن از دهقانان ولسوالی نېش ولایت کندهار تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کود کیمیاوی توزیع شد

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمک‌های زراعتی، بر ۱۳۵ تن از دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند ولسوالی نېش ولایت کندهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع گردید تا وضعیت اقتصادی دهقانان. . .

بازگشت به خبرها