جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بادغیس برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۵:۳۲
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بادغیس برگزار شد

21 عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت بادغیس تحت ریاست مولوی محی‌الدین بشری، آمر عشر و زکات و سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، در دفتر کار ریاست زراعت برگزار شد.
در ابتدای جلسه، تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید و سپس سرپرست ریاست زراعت ضمن خوش‌آمدگویی، صحبت‌های مقدماتی خود را به حاضرین جلسه ارائه داد.
در ادامه، گزارش فعالیت‌های انجام شده توسط موسسه انجمن مهاجرین دنمارک در شش ماه اخیر سال ۲۰۲۴، از طریق یک پرزنتیشن ارائه گردید که مورد تایید اعضای جلسه قرار گرفت. اعضای جلسه نیز نظریات خود را در مورد اعمار چکدم، که در گزارش ذکر شده بود، بیان کردند. سوالات مرتبط با نحوه ساخت چکدم و ساحه مربوطه از سوی مسئول دفتر انجمن مهاجرین دنمارک پاسخ داده شد.
در نهایت، جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها