جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا تدویر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۷ - ۱۳:۱۶
جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا تدویر گردید

۱۷ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات  ولایت کاپیسا تحت ریاست مولوی روح‌الله روحمانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت به هدف ایجاد هماهنگی ریاست‌ها و موسسات همکار در فعالیت‌های زراعتی و انکشافی برگزار شد. 
رئیس زراعت کاپیسا به حاضران گفت هدف از برگزاری جلسات شریک سازی فعالیت‌ها و دست‌آوردها می‌باشد و نیز در جریان گذاشتن پلان‌ها و پروپوزل‌های آینده می‌باشد تا پروژه‌ها بصورت بهتر تطبیق گردد.
 آقای روحانی افزود که برگزار همچو مجالس می‌تواند در تهیه پروپوزل و طرح‌های پروژه‌ها موثر باشد و هر فعالیت مطابق ضروریات و نیازمندی مردم راه‌اندازی شود.
در ادامه این مجلس فعالیت‌ها و دستاورد‌های یک ماه گذشته ریاست زراعت و ریاست‌های سکتوری شریک شد.
متعاقبا  آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی کاپیسا از شیوع ۴ نوع حیوانی و متضرر شدن مالداران این ولایت به اعضای مجلس معلومات ارائه نمود. وی افزود که این امراض مواشی زیاد را ازبین برده است و از موسسات همکار خواستار توجه و همکاری به این مشکل شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها