جلسه رهنمود ساخت بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۲۷
کرنې وزارت کې د بودجې جوړونې د لارښود غونډه ترسره شوه 

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه رهنمود ساخت بودجه سال مالی ۱۴۰۵ به رهبری مولوی صدرعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و با اشتراک رییسان سکتوری و خدماتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در معینیت زراعت و مالداری برگزار گردید.
در این جلسه، بر اساس رهنمودهای وزارت مالیه امارت اسلامی افغانستان، تأکید شد که در طرح و ترتیب پروژه‌های انکشافی، اولویت‌های وزارت‌ها و ادارات، پروژه‌های عاجل، عایداتی، اشتغال‌زایی، پروژه‌های در حال تطبیق و پروژه‌های ملی با موثریت بلند، در نظر گرفته شود.
همچنان، با توجه به این‌که بودیجه امارت اسلامی از عواید داخلی تمویل می‌گردد، وضعیت اقتصادی و مالی کشور در تخصیص بودیجه و تطبیق پروژه‌ها مورد توجه قرار گیرد. در این راستا، از پیش‌بینی پروژه‌های پرهزینه، استخدام‌های قراردادی، افزایش بست‌ها، افزایش قدم و اضافه‌کاری به دلیل محدودیت‌های مالی جلوگیری شود.
معین زراعت و مالداری بر ترتیب پلان و بودجه مطابق اولویت‌های وزارت زراعت و پلان استراتیژیک پنج‌ساله این وزارت تأکید نموده و از ریاست‌های سکتوری خواست تا بودجه‌های اختصاص‌یافته را در زمان تعیین‌شده مصرف و پروژه‌ها را به‌گونه مؤثر تکمیل نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها