جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی خشک‌سالی برگزار شد

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۱۶:۵۷
جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی خشک‌سالی برگزار شد

جلسه رهبری وزارت زراعت،‌ آبیاری و مالداری امروز دوشنبه، ۱۷ جوزای ۱۴۰۰، در مورد بررسی خشک‌سالی و تاثیر آن بر سکتور زراعت، افزایش تعرفه‌های گمرکی فصلی بالای محصولات زراعتی وارداتی به هدف حمایت از تولیدات داخلی و خرید گندم به منظور حمایت از متضرران خشک‌سالی برگزار شد.
در این جلسه ابتدا معینان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روی مسایل مختلف صحبت کرده و دیدگاه خود را شریک ساختند.
سپس داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، گفت که در مورد خشک‌سالی طرح مشخص ساخته شده است. وزیر زراعت هدایت داد که برای دریافت بودجه جهت رسیده‌گی به وضعیت خشک‌سالی، با وزارت مالیه کشور و دونرها صحبت شود.
وزیر زراعت هم‌چنان افزود که در مورد افزایش فصلی تعرفه بر محصولات زراعتی وارداتی، هماهنگی‌ها با نهادها و ادارات مرتبط تقویت شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها