جلسه جلوگیری از عصب زمین های دولتی در غور برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۰ - ۱۹:۱۲
جلسه جلوگیری از عصب زمین های دولتی در غور برگزار شد


۱۰ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
جلسه جلوگیری از غصب املاک امارتی  تحت ریاست مولوی محمد نبی احمدی رئیس زراعت آبیاری و مالداری غور به حضورداشت اعضا کمیسیون ولایتی جمع آوری معلومات از املاک غصب شده  امارتی برگزار شد. 
مولوی محمد نبی احمدی رئیس اداره زراعت پیرامون یک سلسله موضوعات مرتبط به غصب املاکات امارتی صحبت نموده گفت با توجه به فرمان عالیقدر امیر المومنین در رابطه به جلوگیری و شناسایی غاصبین املاک امارتی ما مسئولیت داریم تا اینکه در سطح این  ولایت برای جلوگیری از غصب و استرداد املاک غصب شده و شناسایی دقیق غاصبین رسیدگی و اقدام اصولی و قانونی نمائیم. 
در ادامه  اعضای این کمیسیون چنین فیصله نموده اند که قضایای مربوط به زمین‌های غصب شده از جانب کمیسیون موظف بگونه‌ای دقیق و موثق پیگیری گردیده و در جلسات بعدی در آن موارد رسیدگی صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS