جلسه تهیه استراتیژی ملی انکشاف زراعت دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - ۱۴:۱۱
د کرنې د ودې ملي ستراتیژۍ د چمتو کولو په موخه غونډه دائره شوه

۱۳ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه تهیه استراتیژی ملی انکشاف زراعت، مالداری، باغداری، آبیاری و اراضی تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حضور روساء، مشاوران و کارمندان پلان و پالیسی این وزارت دایر شد.
در این جلسه پیرامون معلومات جمع‌آوری شده از ادارات مرکزی و ولایتی  جهت ترتیب طرح استراتیژی ملی زراعت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنان حاضران جلسه نظریات و پیشنهادات خویش را به منظور گنجانیدن در طرح استراتیژی ملی زراعت کشور شریک ساختند. پس از این که طرح استراتیژی ملی سکتور های تحت اثر وزارت زراعت نهایی شد طرح متذکره  به رهبری امارت اسلامی افغانستان  غرض منظوری پیشکش می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها