جلسه اداری وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۳ - ۱۱:۳۵
جلسه اداری وزارت زراعت برگزار شد

۳ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و رییسان مرکزی این وزارت برگزار گردید.
 مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری دراین جلسه تاکید بر اراییه گزارش از فعالیت‌ها کرده و افزود" گزارش‌دهی فعالیت‌های سال جاری کمک می‌کند تا پلان‌گذاری برای آینده داشته باشیم، گزارش‌دهی از بودیجه انکشافی، میزان پیشرفت پروژه‌ها و نتیجه آن باید طور کامل صورت گیرد".

در عین حال وزیر زراعت از ساخت طرزالعمل مشخص کاری برای‌ سکتور های وزارت زراعت سخن زده افزود: برای منابع طبیعی طرزالعمل ساخته شود و فرق میان منابع طبیعی و صنعتی پیدا شود و طبقه بندی گردد، در بخش آبیاری چکدم‌های ذخیره آب‌های موسمی و باران ساخته شود که در مدیریت و افزایش آب‌های زیر زمینی ارزشمند است".
 در همین حال مولوی عطاءالله عمری در مورد تبدیل شدن مالداری سنتی به شکل مدرن، عرضه گوشت صحی برای مردم در مرکز و ولایات توسط مسلخ‌های معیاری، تولید شیر و لبنیات در داخل کشور به شکل پروسیس شده و معیاری نیز سخن زده و هدایات لازم را به مسوولان مربطوه سپرد.
در اخیر وزیر زراعت بر بررسی از کارکردهای و فعالیت‌های نهادها و موسسات ملی و بین‌المللی در سکتور زراعت و مالداری جهت استفاده بهتر از  پول‌های کمک شده توسط دونرها تاکید کرد.
هم‌چنان، در این جلسه شماری از رییسان به مشکلات اداری شان پرداخته و خواهان حل آن توسط رهبری وزارت زراعت شده است.
رهبری وزارت زراعت به‌منظوربهبود فعالیت‌های و حل مشکلات ریاست‌های مرکزی و ایجاد طرح‌های برای پلان گذاری آینده جلسه هفته وار را برگزار می‌نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها