جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا دایر شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۳ - ۱۴:۳۵
جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا دایر شد 

۱۳ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا جلسه مشورتی را جهت تثبیت ساحات امارتی باقی مانده دایر نمود.
 جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا به سرپرستی مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت و اعضای هیئت چون روساء استخبارات، عدلیه، حج و اوقاف، شاروالی، سرحدات اقوام و قبایل،  شهرسازی، آمر قضایای امارت،  معاون قومندانی امنیه و مستوفی ولایت دایر گردید.
به ادامه فعالیت‌های گذشته این بار جلسه‌ای جهت ترتیب و تنظیم پلان منظم کاری به‌منظور بررسی تثبیت و استرداد ساحات امارتی باقی مانده دشت کلهوت ولسوالی نجراب، ساحات للمی ولسوالی تگاب و دشت قلعه عطاخان مربوطه‌ ولسوالی کوهبند و توزیع استعلام‌ها برای اشخاص متصرف ساحات ذکرشده با حضور داشت اعضای هیئت در محوطه ریاست زراعت دایر نمودند.
در این جلسه فیصله شد تا تیم تخنیکی به ساحات اعزام و ساحات باقی مانده را بررسی و تثبیت نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS