جلسه‌ی به منظور بحث در مورد پروژه تاپی با مسوولان وزارت معادن و پطرولیم برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۹ - ۹:۵۶
جلسه‌ی به منظور بحث در مورد پروژه تاپی با مسوولان وزارت معادن و پطرولیم برگزار شد

جلسه‌ی تحت رهبری مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با اشتراک شماری از رئسای این وزارت و حافظ ابوبکر امینی ریس پروژه تاپی وزارت معادن و پطرولیم در وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری در وزارت زراعت با حضور داشت مولوی سید الرحمن مظهری رییس عمومی جیودوزی و کدستر، عبد العلی عمری رییس عمومی استملاک، مولوی حضرت محمد طیب رییس استملاک و ارزشیابی، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه، غلام فاروق مهمند مشاور معینیت زراعت و مالداری به نماینده گی از وزارت زراعت و حافظ ابوبکر امینی رییس پروژه تاپی، محمد نظم سمون مشاور حقوقی پروژه تاپی و مصطفی سمون انجنیر توزیع گاز به نماینده‌گی از وزارت معادن و پطرولیم برگزار شد.
در این جلسه در مورد حقوق قرارداد زمین، حقوق خدمات استملاک زمین، ایجاد یک تیم واحد به منظور پیشبرد پروژه تاپی در چوکات وزات زراعت، مصارف مجموعی استملاک، مصارف تیم‌های اعزامی جهت استملاک و بحث با جانب ترکمنستان در مورد حقوق اجاره دهی.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها