جلسه‌ی به‌منظور جمع‌آوری و ازدیاد عواید از بخش اراضی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱ - ۹:۱۶
د اراضي برخې د عوایدو راټولولو او زیاتوالي په پار غونډه دائره شوه

سعید الرحمن مظهری رئیس عمومی جیودیزی، کدستر و قباله و کفیل اداره اراضی وزارت زراعت در دیدار با مولوی ضیأالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت در مورد تلاش‌ها به منظورازدیاد عواید بحث و تبادل نظر نمودند.
در این جلسه مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد، مولوی سید عبدالواحد هارون رئیس سروی کدستر، سید محمد سعید رئیس تنظیم و توزیع زمین، مولوی عبدالصمد مجاهد پاڅون رئیس ثبت ساحات غیر رسمی شهری، مولوی عبدالخبیر نصرت آمر کنترول قباله و شفیع ځاځی رئیس میتا دیتا نیز اشتراک نموده بودند.
مولوی ضیأالدین واقف رئیس مالی و حسابی از رئسای اداره ارضی وزارت زراعت خواست که ریاست‌های عایداتی که پول فیزیکی نزد شان فعلا موجود است پول جمع شده خویش را به مرجع مربوطه آن تسلیم نمایند.
 در عین حال سعید الرحمن مظهری ریس عمومی جیودیزی از نبود بودیجه کافی برای پیش برد امور برخی از ریاست‌ها  آن اداره در سال جاری سخن زده و تاکید بر در نظر گرفتن بودیجه کافی برای سال مالی 1402  برای آن ریاست‌ها کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پروان

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات  ولایت پروان مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مسئولان سکتوری، نمایندگان ادارات دولتی و مؤسسات همکار برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۶
Background image

در ولایت ننگرهار بر ده‌ها خانواده گوساله توزیع شد

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری مؤسسه داکار، برای ۲۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های هسکه‌مینه، کوت و رودات گوساله‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۳
Background image

در دو ولسوالی ولایت ننگرهار برای ۸۰ تن از دهقانان باغ‌ها ایجاد شد

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۸۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های رودات و کوت باغ‌ها احداث کرده. . .

بازگشت به خبرها