جلسه‌ی به‌منظور ایجاد مراکز جمع آوری شیر و مرکز پروسس لبنیات در بادغیس برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۸ - ۱۵:۱۰
جلسه‌ی به‌منظور ایجاد مراکز جمع آوری شیر و مرکز پروسس لبنیات در بادغیس برگزار شد


۱۸ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
 جلسه‌ی به منظور تاسیس مرکز پروسیس لبنیات در شهر قلعه نو توسط دفتر DAI  با  اعضای انجمن مالداران و لبنیات فروشی‌های شهر قلعه نو در ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت بادغیس دایر گردید
در نشست که روی همین منظور در دفتر کاری قاری محمد محسن احسان ریس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس صورت گرفت ریس زراعت از فعالیتهایDAI  قدردانی نموده و همکاری خویش را در قسمت تطبیق پروژه ها و برنامه‌ها با نماینده دفتر DAI  ابراز نمود. 
سپس جلسه همرای اعضای انجمن مالداران و لبنیات فروشی های شهر قلعه نو با حضور داکتر سمیر سادات نماینده دفتر DAI، محمد ابراهیم دانشیار آمر مالداری و صحت حیوانی وعبدالحلیم حلیمزاد مدیر عمومی ترویج مالداری در سالون جلسات ریاست زراعت دایر گردیده  که در آن روی ایجاد مراکز جمع آوری شیر و تاسیس مرکز پروسیس لبنیات در شهر قلعه نو بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنان پشنهادات، مشکلات و چالش‌های مالداران استماع گردید.
 درعین حال از دوکان‌های لبنیات فروشی و ساحات مالداری نیز بازدید گردیده وضعیت مالداران مورد بررسی وارزیابی قرار گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

بازگشت به خبرها