جلسه‌ی آمادگی برای برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه محصولات زراعتی در کابل برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۹:۴۶
کابل کې د کرنیزو محصولاتو دوه دېرشم نندارتون د جوړولو په موخه د چمتووالي غونډه دایره شوه

به هدف برگزاری موفقانه سی‌ودومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، جلسه‌ای به ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور رییسان و مسوولان مربوط در کابل دایر گردید.
این نمایشگاه از تاریخ ۱۱ الی ۱۴ ثور سال جاری در بادام‌باغ کابل برگزار خواهد شد. در این نشست، کمیته‌های اطلاع‌رسانی، امنیتی، ترانسپورت،  نظارت، دعوت و ارشاد، تشریفات و مالی و تدارکاتی تعیین گردید تا روند برگزاری نمایشگاه به گونه‌ی درست مدیریت شود.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، برگزاری این نمایشگاه را یک دست‌آورد مهم برای امارت اسلامی دانسته و هدف از آن را حمایت از دهاقین، مالداران و ایجاد فرصت‌های تجاری برای تاجران داخلی و خارجی عنوان کرد.
این نمایشگاه به عنوان پل ارتباطی میان تولیدکنندگان، تاجران و مصرف‌کنندگان برگزار می‌شود و امسال با شعار «حمایت از زراعت و مالداری، ضامن صحت و رشد اقتصاد شماست» راه‌اندازی خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها