جلسه‌ای به منظور ساخت کمپلکس‌های زراعتی، در وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۹ - ۹:۲۹
جلسه‌ای به منظور ساخت کمپلکس‌های زراعتی، در وزارت زراعت برگزار شد 

۲۸ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور ساخت کمپلکس‌های زراعتی و مالداری به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور شماری از روئسا و متخصصین وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه به ادامه جلسات قبلی جهت بحث و تبادل نظر پیرامون طرح ترتیب شده ساخت کمپلکس‌های زراعتی و مالداری در  چهار زون‌های کشور برگزار شده بود که در آن رهبری و متخصصین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نظریات خویش را جهت غنامندی و عملی سازی طرح متذکره اراییه کردند.
در این جلسه مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری تاکید بر تسریع روند ترتیب طرح کرده افزود" تمام تلاش خود را انجام دهید تا طرحی که جهت نهایی سازی به رهبری امارت اسلامی افغانسان پیش کش می‌گردد جامع، مطابق به امکانات موجود، مطابق به واقعیت‌های سکتور زراعت و مالداری افغانستان بوده و در کل عملی باشد تا در زود ترین فرصت تطبیق گردد".
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طرحی را روی دست دارد که بر بنیاد آن قرار است در چهار زون‌های کشور کمپلکس‌های زراعتی و مالداری ساخته شود. در نظر است که پس از تکمیل طرح متذکره آن را به رهبری امارت اسلامی افغانستان جهت منظوری ارایه نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها