جلسه‌ای به منظور بررسی چگونگی پیشرفت پروژهای انکشافی برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۹:۳۸
جلسه‌ای به منظور بررسی چگونگی پیشرفت پروژهای انکشافی برگزار شد 

جلسه‌ای به منظور بررسی و تعقیب چگونگی پیشرفت پروژهای انکشافی و مصرف بودجه آن در  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
این جلسه که با حضور شماری از روئسای سکتوری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود در آن پیرامون چگونگی پیشرفت پروژهای انکشافی؛ فیصدی تطبیق، پیشرفت‌های کاری، موانع صد راه تطبیق و تسریع روند تطبیق پروژهای انکشافی در سکتور های مختلف وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه همچنان بر تسریع روند تطبیق پروژهای انکشافی و مصرف بودجه آن در زمان تعین شده آن با شفافیت و موثریت تاکید صورت گرفت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها