جلسه‌ای به منظور افزایش‌دهی عواید وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۱۱:۳۱
جلسه‌ای به منظور افزایش‌دهی عواید وزارت زراعت برگزار شد 

جلسه‌ای به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور روئسا و مسوولان ریاست‌های عایداتی و سکتوری وزارت زراعت به منظور تثبیت، جمع آوری، انسجام و افزایش‌دهی عواید وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه که در مورد انسجام و افزایش دهی عواید وزارت زراعت برگزار شده بود اشتراک کننده گان  پیرامون چگونگی تثبیت، جمع آوری و دریافت سرچشمه‌های جدید عایداتی که با مصارف کمتر عاید بیشتر بدست آید،  ایجاد طرح های مشخص جمع آوری عواید در بخش‌های مختلف وزارت زراعت بحث و تبادل نظر کردند که در زمینه تضامیم لازم اتخاذ گردید.
ملا آغاجان «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه بر تامین مصارف از عواید داخلی تاکید کرد.
همچنان در این جلسه در مورد حفاظت از فارم‌های تحقیقاتی، جنگلات، تثبیت و مشخص‌سازی زمین‌های آنتن‌های مخابراتی در سراسر کشور و جمع‌آوری عواید محصولات جنگلی نیز بحث صورت گرفت.
مطابق به فرمان رهبری امارت اسلامی افغانستان همه ادارات امارتی موظف هستند که در کنار اراییه خدمات روی پروژه های کار نمایند که عایداتی نیز باشد تا مصارف کشور از عواید داخلی تامین گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS