جلسه‌ای به‌منظور قیمت‌گذاری زمین شهرک‌های غصب شده و غیر پلانی دایر شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۸ - ۱۵:۵
جلسه‌ای به‌منظور قیمت‌گذاری زمین شهرک‌های غصب شده و غیر پلانی دایر شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش 
جلسه‌ی به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت جهت تطبیق حکم رهبری امارت اسلامی مبنی بر قیمت‌گذاری و قانومند سازی اسناد شهرک‌های که به گونه غیر قانونی در حکومت قبلی اعمار و بالای مردم به فروش رسیده است  در وزارت زراعت برگزار شد.
مطابق به هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان اسناد شهرک‌های که به گونه غیر قانونی در املاک امارتی احداث گردیده و مردم بالای آن سرمایه گذاری کرده و خانه ساختند قیمت گذاری می گردد.
 این تصمیم  از سوی رهبری امارت اسلامی به دلیل جلوگیری از متضرر شدن آن‌عده از اشخاصی که در شهرک‌های متذکره خانه ساخته اند گرفته شده است.
براساس حکم امیرالمومنین قرار است زمین شهرک‌های غصبی را قیمت گذاری و مطابق به طرزالعمل مشخص در بدل پول قباله و یا سند ملکیت برای شان داده شود و شهرک‌های متذکره رسما در وزارت شهرسازی، ارضی و شاروالی ثبت گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها