تکمیل کار چهار پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۲:۳۲
تکمیل کار چهار پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از تکمیل کار چهار پروژه زراعتی در ولسوالی قیصار و شهر میمنه  آن ولایت خبر می‌دهد.
این پروژه‌ها در همکاری دفتر کمیته ناروی ساخته شده و شامل اعمار دیوار استنادی گبیونی به طول ۱۷۰ متر در قریه زیارت‌گاه قیصار، اعمار دیوار استنادی سنگی به مساحت ۱۳۰ متر در قریه بیدکی و ارکلیک قیصار، اعمار دیوار استنادی سنگی به طور پخته و اساسی به طول ۲۹ متر در مسیر دریای میمنه مربوط قریه سربلاق و اعمار کانال آبیاری سنگی به طول ۱۱۸ متر در قریه سربلاق شهرمیمنه می‌باشد.
پروژه‌های مذکور مجموعٱ به هزینه ۷۵ هزار  دالر آمریکایی تحت برنامه مدیریت حوادث طبیعی آسیب رسان به منابع طبیعی  ساخته شده.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها