تکمیل کار اعمار یک چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌سبزپوش فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۴۳
تکمیل کار اعمار یک چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌سبزپوش فاریاب

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار یک چکدم خاکی در قریه سملیک پوگانی ولسوالی خواجه‌سبزپوش ولایت فاریاب از سوی ریاست زراعت فاریاب در همکاری موسسه اکتید  تکمیل شده و آماده بهره‌برداری گردیده است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرده است که این چکدم با همکاری موسسه اکتید اعمار شده و پس از تکمیل کامل کارهای ساختمانی، اکنون برای استفاده مردم محل آماده می‌باشد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این چکدم دارای ۵۹ متر طول، ۳۹ متر عرض و ۷.۷ متر ارتفاع بوده و ظرفیت ذخیره آن به ۳۵ هزار و ۵۰۲ متر مکعب آب می‌رسد.
مسئولان می‌گویند با بهره‌برداری از این چکدم، زمینه ذخیره آب و استفاده بهتر از منابع آبی برای دهاقین و باشندگان محل فراهم شده و در بهبود فعالیت‌های زراعتی در این منطقه نقش مهمی خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها