تکمیل سروی ساحات علفچر در بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۹:۲۶
تکمیل سروی ساحات علفچر در بدخشان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت تخنیکی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مسئولان محلی بدخشان روند سروی و تثبیت ساحات علفچر را در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تکمیل کرد.
براساس معلومات مسئولان، پس از تهیه نقشه گادستر به تفکیک هر ولسوالی، آمار و معلومات به ریاست زراعت بدخشان سپرده می‌شود تا بر بنیاد آن به منازعات قومی در استفاده از چراگاه‌ها رسیدگی شود.
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت بدخشان گفت که نبود آمار دقیق و عدم تثبیت حدود چراگاه‌ها در گذشته سبب بروز منازعات متعدد شده و در برخی موارد به حوادث ناگوار نیز انجامیده است. او افزود ولایت بدخشان با داشتن چراگاه‌های وسیع نقش مهمی در توسعه مالداری دارد و لازم است اسناد سروی‌شده هرچه زودتر به ولسوالی‌ها و نهادهای مربوط سپرده شود.
همچنان مولوی حضرت‌محمد طیّب، رئیس اجاره‌دهی و سرمایه‌گذاری ریاست عمومی اراضی و مسئول هیئت تخنیکی سروی چراگاه‌های بدخشان، هدف اصلی این روند را حل منازعات مردمی عنوان کرده و گفت این برنامه پیش‌تر در ولایات بلخ، بادغیس، جوزجان و فاریاب نیز عملی گردیده است.
به گفته او، در گذشته ملکیت‌های شخصی، دولتی و چراگاه‌ها به‌گونه گسترده غصب شده بود، اما اکنون امارت اسلامی تلاش دارد تا این مشکل به‌صورت بنیادی و دایمی حل‌وفصل گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها