تولید بیش از یک‌هزار تُن تیل شرشم در یک سال

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۶ - ۱۴:۵
تولید بیش از یک‌هزار تُن تیل شرشم در یک سال

۶ جوزای ۱۴۰۰
آمارهای ریاست عمومی احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشان می‌دهد که در جریان سال گذشته از مجموع کشت‌زارهای گیاه شرشم، یک‌هزار و ۲۹۸ متریک‌تُن تیل یا روغن شرشم گرفته شده است.
براساس این آمار، سال گذشته در مجموع یک‌هزار و ۴۵۷ هکتار زمین تحت کشت گیاه شرشم قرار داشت. بیشترین کشت‌زارهای شرشم در ولایت‌های سمنگان، تخار، بدخشان، بغلان، کاپیسا و غزنی قرار دارد.
تیل یا روغن شرشم دارای خواص درمانی زیاد است. روغن گیاه شرشم برعلاوه برای استفاده‌ی درمانی، در پخت‌وپز نیز استفاده می‌شود

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها