توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
د کرنې وزارت لخوا ترانسپورت او هوايي چلند وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله حمیدی کارشناس بخش مالی و حسابی وزارت ترانسپورت و هوانوردی تدویر یافته بود، یک قطعه زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد.
این زمین بر اساس درخواست وزارت ترانسپورت و هوانوردی و به حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)، از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت در مرکز ولایت روزگان، به مساحت یک جریب، برای ساخت تعمیر اداری به این وزارت واگذار شده است.
اسناد انتقال این زمین میان مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی وزارت زراعت و حزب‌الله حمیدی کارشناس مالی و اداری وزارت ترانسپورت و هوانوردی به امضا رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۸:۵۰
Background image

توزیع ماشین‌های دروی گندم در ولسوالی چمتال بلخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که در چارچوب برنامه‌های حمایوی سکتور زراعت، تعدادی ماشین‌های دروی گندم برای دهقانان ولسوالی چمتال توزیع شد.
این ماشین. . .

بازگشت به خبرها