توزیع ۵۵ هزار مرغ تخمی به یک هزار و ۲۵۰ خانواده در کابل آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۱ - ۱۳:۳
توزیع ۵۵ هزار مرغ تخمی به یک هزار و ۲۵۰ خانواده در کابل آغاز شد

اول اسد ۱۳۹۸
با توزیع یک هزار و ۳۰۰ قطعه مرغ تخمی در روستای سرخ بلندی ولسوالی شکردره‌ی کابل، کار توزیع ۵۵ هزار قطعه مرغ تخمی برای شش ولسوالی این ولایت آغاز شد.
محمدحسین صافی سرپرست ریاست زراعت کابل می‌گوید: «این مرغ‌ها در فارم‌های ۳۰ و ۱۰۰ قطعه‌ای برای یک‌هزار و ۲۵۰ خانواده واجد شرایط در ولسوالی‌های «چهار آسیاب، موسهی، ده سبز، سروبی، شکردره و استالف، در جریان یک ماه توزیع می‌شود.»
این برنامه به کمک مؤسسه‌ی «BESO» تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها