توزیع ۳۰ هزار دوز واکسین لمپی اسکین برای کنترول بیماری‌های حیوانی در کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۴:۳۰
توزیع ۳۰ هزار دوز واکسین لمپی اسکین برای کنترول بیماری‌های حیوانی در کاپیسا

۸ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا ۳۰ هزار دوز واکسین لمپی اسکین  را به هدف کنترول بیماری آبله پوست حیوانات در این ولایت توزیع کرد.
 این واکسین‌ها با کمک مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و به همکاری ریاست زراعت کاپیسا، برای ۱۸ تن از داکتران و مسوولین کلینیک‌های صحت حیوانی سکتور خصوصی توزیع شد.
مراسم توزیع واکسین با حضور محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت کاپیسا، داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، مدیران عمومی صحت حیوانی، ترویج مالداری و کنترول محصولات حیوانی برگزار شد. قرار است این واکسین برای گاو و گوساله‌ها در سطح ولایت تطبیق شود و هزینه تطبیق آن از سوی سازمان یادشده پرداخت می‌شود.
ریاست زراعت هدف از این برنامه را حمایت از مالداران، کنترول بیماری‌های حیوانی و رشد صنعت مالداری در این ولایت عنوان کرده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها