توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۵
توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری، روند توزیع نهال‌های اصلاح‌شده در قریه سفید چشمه ولسوالی چهارکنت تطبیق گردید.
این برنامه با همکاری مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چهارکنت و یک نهاد همکار عملی شده که در نتیجه آن، ۱۵۰۰ اصله نهال اصلاح‌شده شامل سیب، بادام و ناک برای دهاقین توزیع گردید. هدف از اجرای این برنامه، بهبود باغداری، افزایش حاصلات و ارتقای وضعیت اقتصادی دهاقین عنوان شده است.
در جریان این برنامه، به دهاقین اشتراک‌کننده آموزش‌های لازم در مورد شیوه‌های درست غرس، آبیاری و نگهداری نهال‌ها نیز ارائه شد تا از ضایع شدن نهال‌ها جلوگیری شده و حاصلات بهتر به‌دست آید.
مسئولان می‌گویند که تطبیق چنین برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه باغداری و تقویت اقتصاد خانواده‌های دهقانی داشته و زمینه افزایش تولیدات زراعتی را فراهم می‌سازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۹
Background image

افزایش ۱۵ درصدی حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان؛ امسال بیش از ۱۵۹ هزار متریک تُن محصول برداشت خواهد شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گوید که در سال جاری، حاصلات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری. . .

بازگشت به خبرها