توزیع ۱۰۵ دستگاه خشک‌کننده آفتابی برای دهاقین در ولایت پروان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۲۱
توزیع ۱۰۵ دستگاه خشک‌کننده آفتابی برای دهاقین در ولایت پروان

 ۲۹ جوزا ۱۴۰۴  ه‍. ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، از توزیع ۱۰۵ دستگاه خشک‌کننده آفتابی (سولر درایر) برای دهاقین این ولایت خبر داد.
این تجهیزات بخشی از مجموع ۱۲۵ سهمیه‌ای است که قبلاً توسط مؤسسه ناروی سروی گردیده بود و اکنون از سوی مؤسسه «سوء یا ارتقای اجتماعی» به دهاقین مستحق توزیع شده است.
سولر درایر یا خشک‌کننده آفتابی، دستگاهی است که با استفاده از انرژی آفتاب برای خشک‌کردن میوه‌ها و سایر محصولات زراعتی کاربرد دارد و نقش مهمی در کاهش ضایعات، افزایش ماندگاری و ارزش افزوده محصولات زراعتی ایفا می‌کند.
مسؤولان ریاست زراعت پروان توزیع این تجهیزات را گامی مؤثر در راستای حمایت از باغداران و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین عنوان کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS