توزیع گندم به‌ ۱۰ هزار دهقان در نیمروز آغاز شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۴:۳
توزیع گندم به‌ ۱۰ هزار دهقان در نیمروز آغاز شد

۱۶ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس حکم دفتر ریاست‌جمهوری، روند توزیع یک‌هزار متریک تُن گندم کمک‌شده از سوی هندوستان را به ۱۰ ‌هزار دهقان متضرر شده از سیلاب، خشک‌سالی‌ها و آفات نباتی، در ولایت نیمروز آغاز کرده است.
سیلاب‌هایی که در اوایل سال ۱۳۹۹ در ولایت نیمروز جاری شد، ساحات وسیعی از کشت‌زارهای این ولایت را خساره‌مند ساخت. هم‌چنین شیوع آفات سُرخی بر ساقه‌‌ی گندم نیز نزدیک به ۷۰ درصد کشت‌زارهای گندم این ولایت را آسیب زد.
توزیع این کمک پس از سروی آسیب‌دیده‌گان آغاز شده و برای هر خانواده، ۱۰۰ کیلوگرام گندم داده می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها